حضور ریاست دانشگاه و کارکنان پیام نور جم در مراسم 9 دی ماه

حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید . حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد. روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

ریاست دانشگاه پیام نورجم  با جمعی از کارکنان این دانشگاه در مراسم 9 دی ماه که نماد انسجام و غرور ملی  است در حسینیه شاه نشین حضور یافتند .

در این مراسم حجت السلام محمد گنجی اظهار داشتند: روز ۹ دی روز بصیرت و میثاق ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی با ولایت و مظهر خروش برآمده از بصیرت مردمی است که همواره سربلند جاودانه تاریخ بوده اند.

امام جمعه جم افزود: 9 دی روز استقامت امت اسلامی و روز ولایتمداری است و ۹ دی روزی است که ملت ایران از امتحان الهی سربلند و پیروز بیرون آمدند.

وی بیان کرد: پیام حماسه ۹ دی نمایش قدرت ولایی و عاشورایی مردم ایران در برابر مستکبران جهان است و اولویت امروز، هوشیاری مردم و بصیرت در برابر توطئه‌های دشمنان است.

در ادامه مراسم حجت السلام هادی خشنودی اظهار داشت: تلاش دشمنان نظام در سال ۸۸ برای به هم ریختن اوضاع اجتماعی ایران از رهگذر انتخابات بود که ملت ایران به خوبی متوجه فتنه دشمن شدند.

ایشان افزود: در ۹دی مردم ایران اسلامی بار دیگر وفاداری خود را به انقلاب و نظام به اثبات رساندند.

وی با بیان اینکه جریان ۹ دی متعلق به همه مردم است و وابسته به گروه خاصی نیست، خاطرنشان کرد: وحدت و همدلی رمز موفقیت در برابر فتنه‌ها است.