دیدار دکتر احسان مهرابی گوهری با حجت الاسلام حاج آقای گنجی امام جمعه محترم شهرستان جم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : پیش از ظهر امروز مورخ 97/10/04دکتر احسان مهرابی گوهری با حجت الاسلام حاج آقای گنجی امام جمعه محترم شهرستان جم دیدار کردند.

امام جمعه محترم شهرستان جم ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر مهرابی گوهری در خصوص لزوم  فعالیتهای فرهنگی در ارتقای سطح آموزش در دانشگاه ها جهت کاهش آسیب های اجتماعی سخن گفتند . ایشان افزودند دانشجویان آگاهترین قشر جامعه هستند و باید تلاش شود فضای موجود در دانشگاه ها را ارتقا داده و زمینه تشکیل انجمن های فرهنگی فعال در دانشگاه ها که از شاخص های شهرستان جم می باشد فراهم گردد.

و در ادامه ریاست دانشگاه پیام نور جم با ابراز خرسندی از این دیدار گفت : یکی از برنامه های مهم دانشگاه پیام نور ، توجه به اجرای فعالیت های فرهنگی مطابق با ارزش های ناب اسلامی است و مرجع این برنامه ها دفاتر ائمه جمعه هستند تا بتوانیم با استفاده از رهنمود های حکیمانه و عالمانه این بزرگواران در اجرای صحیح آن گام های مثبتی برداریم.

ریاست دانشگاه با اشاره به وضعیت آموزش عالی در شهرستان جم افزود: دانشگاه پیام نور جم بزرگترین دانشگاه دولتی در سطح شهرستان جم می باشد.