نشست مشترک بین ریاست دانشگاه و ریاست اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان جم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: نشست مشترک ما بین ریاست دانشگاه و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان جم  به منظور هم افزایی، توسعه همکاری ‌ها و نیز هم اندیشی های فرهنگی برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر احسان مهرابی گوهری ریاست دانشگاه پیام نور جم و سرکار خانم حامدیان به عنوان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان جم برگزار شد، دکتر مهرابی گوهری ضمن ابراز خرسندی از انجام فعالیت های مشترک در آینده، خواستار تعامل هر چه بیشتر دانشگاه با آن اداره شد.

همچنین در نشست مذکور که به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار گردید، نحوه حمایت از کانونها و تشکلها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، حمایت از جشنواره های دانشجویی ،برگزاری دوره های آموزشی و فرهنگی در قالب آموزشهای آزاد و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است در این نشست سرکار خانم حامدیان از مساعدت در خصوص تجهیز کتابخانه دانشگاه  به کتاب های فرهنگی و... جهت استفاده و بهره برداری دانشجویان خبر داد.