نشست ریاست دانشگاه پیام نور واحد جم با مدیریت روابط عمومی پالایشگاه فجر جم

به گزارش روابط عمومی پیام نور واحد جم :
در تاریخ 98/07/23 نشستی با حضور ریاست دانشگاه پیام نور واحد جم ، خانم دکتر سوری، مدیر روابط عمومی پالایشگاه فجر جم ،  آقای مهندس احمدی، کارشناس روابط عمومی پالایشگاه فجر جم ، مسئول  آموزش  و مسئول برگزاری دوره های آموزش آزاد دانشگاه پیام نور واحد جم  در محل دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست که با هدف افزایش تعامل دانشگاه و پالایشگاه فجر جم در جهت انجام مسئولیت های اجتماعی تشکیل گردید، خانم دکتر سوری با اشاره به توانمندی های دانشگاه پیام نور جم در زمینه های مختلف علمی  برای افزایش همکاری ها و ارائه خدمات آموزشی در حوزه صنعت  اعلام آمادگی کرد. وی ایجاد فضای مناسب برای حضور جوانان تحصیل کرده و توانمند شهرستان در عرصه های آموزشی و پژوهشی و پرداختن به موضوع کارآفرینی را به عنوان بخشی از برنامه های آتی دانشگاه پیام نور برشمرد.

در ادامه مدیر روابط عمومی پالایشگاه فجر جم، آقای مهندس احمدی نیز ضمن استقبال از افزایش تعاملات و توجه ویژه به مسئولیت های اجتماعی بخش های صنعتی، خواستار تداوم ارتباط دانشگاه پیام نور با پالایشگاه فجر جم شد و ابراز امیدواری کرد که همکاری بخش آموزش این پالایشگاه با دانشگاه پیام نور فتح باب ارتباط مستمر صنعت و دانشگاه باشد.