شنبه 16 آذر 1398 برگزاری جلسه پرسش و پاسخ به مناسبت روز دانشجو با حضور فرماندار محترم شهرستان جم و هیات همراه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد جم:

به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو، در تاریخ 98/09/16 ساعت 10 در محل دانشگاه پیام نور واحد جم جلسه پرسش و پاسخ جمع کثیری از دانشجویان با حضور فرماندار محترم شهرستان، معاون محترم سیاسی فرمانداری، عضو محترم شورای شهر، بخشدار محترم شهرستان جم، ریاست دانشگاه پیام نور جم و کارکنان برگزار گردید.
  خانم دکتر سوری ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه، در خصوص بزرگداشت روز دانشجو و نقش دانشجو در جامعه سخن گفتند . در ادامه جناب آقای حسینی، فرماندار محترم شهرستان ضمن تبریک روز دانشجو، در خصوص نقش جوانان و خصوصا دانشجویان در عرصه های مختلف جامعه، توان بالای علمی دانشجویان پیام نور با توجه به کتاب محور بودن این دانشگاه و موفقیت فارغ التحصیلان این دانشگاه در مقاطع تحصیلی بالاتر صحبت نمودند. ایشان از دانشجویان و اساتید دانشگاه پیام نور دعوت کردند در انجام طرح های پژوهشی مرتبط با رفع مشکلات شهرستان مشارکت نمایند. فرماندار محترم در پایان سخنان خود از دانشجویان خواستند انتقادات و راهکارهای لازم را جهت بررسی و پاسخگویی ارائه نمایند. طی این جلسه دانشجویان به بیان برخی مشکلات و ارائه انتقادات و راهکارها به مسئولین پرداختند. نتایج حاصل از این جلسه به زودی و پس از تحقق وعده های مسئولین به اطلاع عموم خواهد رسید.