شنبه 25 آبان 1398 دیدار و گفتگوی صمیمانه خانم دکتر سوری، ریاست دانشگاه پیام نور جم با خانم دکتر الماسی نماینده مجلس جمهوری اسلامی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جم :

صبح پنج شنبه 98/08/23 رئیس دانشگاه پیام نور واحد جم با خانم دکتر الماسی، نماینده محترم مردم شهرستان‌های جم، عسلویه، کنگان و دیر دیدار کرد.

در این دیدار، خانم دکتر الماسی با بیان اینکه خود فرزند یک کارگر ساده است، معیشت و اشتغال جوانان را مهمترین دغدغه خود عنوان کرد و پیگیری مستمر برای اشتغال جوانان بومی در صنایع حاضر در منطقه را بخش ثابتی از برنامه‌های خود شمرد. ایشان تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان را یکی از مهمترین دستاوردهای فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی( که خود عضو هیأت رئیسه آن است) خواند و ابراز امیدواری کرد که چابکسازی بدنه مدیریتی دولت و استفاده از جوانان مستعد، خلاق و توانمند بتواند عبور کشور از بحران اقتصادی کنونی را امکان‌پذیر کند.

خانم دکتر الماسی در بخش دیگری از سخنانش توسعه زیرساخت‌های آموزشی، بهداشتی و ارتباطی را در حوزه انتخابیه خود چشمگیر دانست و همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم را برای تداوم پیشرفت‌ها ضروری خواند. سخنگوی کمیسیون مجلس افزود، اجرای سند تحول اجتماعی که به تازگی با همکاری دستگاه‌های مربوطه تدوین شده است، مستلزم همکاری همه نهادهای متولی آموزش و فرهنگ است.

خانم دکتر سوری نیز با تشریح وضعیت و عملکرد دانشگاه پیام نور واحد جم، از سوی مجموعه همکاران و اساتید این دانشگاه جهت ارائه آموزش‌ها و برگزاری کارگاه‌ها، همایش‌ها، و سمینارها در حوزه‌های مختلف علمی و اجتماعی، مطابق سند تحول اجتماعی، اعلام آمادگی کرد.