شنبه 25 آبان 1398 برگزاری جلسه هم اندیشی ریاست دانشگاه پیام نور جم با اساتید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جم : روز یکشنبه مورخ 98/08/19 جلسه هم اندیشی ریاست دانشگاه و اساتید پیرامون موضوع آموزش های آزاد و نیازهای آموزشی جامعه برگزار گردید.

خانم دکتر سوری، ریاست دانشگاه، ضمن تشکر از حضور اساتید در جلسه مذکور، به توضیح وظایف اجتماعی و چگونگی افزایش کیفیت آموزش در دانشگاه ها پرداخت. وی به خارج شدن آموزش از حالت سنتی به پویا و فعال و درعین حال کاربردی و مطابق با نیازهای جامعه و کارآفرینی تأکید نمود.

خانم دکتر سوری از اساتید دعوت کرد که با بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان و فارغ التحصیلان جویای کار در رشته های مختلف و ارائه طرح ها و ایده های آموزشی در راستای برگزاری دوره های آموزش های آزاد با کمترین هزینه در رفع نیاز علمی مخاطبین همراه و همگام دانشگاه باشند.

در ادامه اساتید حاضر در جلسه  با توجه به نیازهای فعلی جامعه و متناسب با رشته تخصصی خود، طرح ها و ایده هایی ارائه نمودند این طرح ها پس از بررسی و طراحی د.ره های آموزشی به مرحله اجرا در خواهند آمد.