دوشنبه 29 مهر 1398 نشست ریاست دانشگاه پیام نور واحد جم با ریاست بهزیستی شهرستان جم

به گزارش روابط عمومی پیام نور واحد جم :

روز یکشنبه 28 مهرماه 1398، خانم دکتر سوری، رئیس دانشگاه پیام‌نور واحد جم، با حضور در اداره بهزیستی شهرستان جم، با آقای حمیدی‌صفت ریاست این اداره دیدار کرد.

در این دیدار خانم دکتر سوری به تبیین ساختار و اهداف دانشگاه پیام‌نور پرداخت و پیشنهاد ارائه خدمات آموزشی از سوی دانشگاه پیام نور به مددجویان و مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی را مطرح نمود.

آقای حمیدی‌صفت نیز با استقبال از ایده‌ی طراحی برنامه‌های مشترک با دانشگاه پیام نور جم، به ضرورت ارتقاء کیفی مجموعه‌های تحت نظارت بهزیستی تاکید کرد و توانمندسازی مددجویان بهزیستی در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی و هنری را لازمه حضور موفق این عزیزان در عرصه‌های زندگی شخصی و اجتماعی دانست.

وی ابراز امیدواری کرد که با تداوم ارتباط اداره بهزیستی و دانشگاه پیام نور و با بهره‌گیری از توان نیروهای متخصص و زیرساخت‌های موجود این دانشگاه، دوره‌های مختلف آموزشی پس از نیازسنجی، طراحی و اجرا گردد.