1400/2/13 دوشنبه
 آخرین مهلت پرداخت شهریه نیمسال جاری تا 20 اردیبهشت ماه

مهلت پرداخت شهریه نیمسال جاری
 آخرین مهلت پرداخت شهریه نیمسال جاری تا 20 اردیبهشت ماه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ پیان نور استان تهران؛ مهلت پرداخت شهریه متغییر نیمسال دوم سال تحصیلی 1399-1400 تا 20 اردیبهشت ماه اعلام شده است.
دانشجویان گرامی، باتوجه به اینکه امکان دسترسی به گزارش های مختلف سامانه گلستان و همچنین امکان ثبت نمرات میان ترم و پایان ترم برای اساتید، پس از واریز و تسویه شهریه هر نیمسال تحصیلی میسر می شود، خواهشمند است جهت پیشگیری از مشکلات آتی تا پیش از تاریخ اعلام شده نسبت به واریز شهریه خود اقدام فرمایید.
نکته: دانشجویان پذیرفته شده کارشناسی ارشد آزمون فراگیر در نیمسال جاری در کنار شهریه متغییر، شهریه دانشپذیری را که اواخر اردیبهشت در سیستم گلستان اعمال می شود را باید پرداخت نمایند.
دو مسیر پرداخت شهریه :
🔸 دريافت گزارش 163 :
منوی اصلی --> آموزش --> گزارش های آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
🔸پرداخت الكترونيكي  :
 منوی اصلی --> آموزش --> شهريه --> پرداخت های الكترونيكی دانشجو