1399/7/28 دوشنبه
نشست مشترک رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر و مدیر عامل شرکت پالایش گاز فجر جم
در نشست مشترک رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر و مدیر عامل شرکت پالایش گاز فجر جم در خصوص توسعه همکاریهای پژوهشی و آموزشی تبادل نظر شد.

.

در این جلسه که روز چهارشنبه 23 مهر ماه 1399 در پالایشگاه فجر جم برگزار شد، آقای دکتر بحرانی، رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر با برشمردن  توانمندیهای اعضای علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور و امکانات این دانشگاه، جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی، انجام طرحهای پژوهشی و آموزش نیروی انسانی پالایشگاهها و خانواده های آنها اعلام آمادگی نمود.
آقای مهندس نجفی مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجر جم نیز با ذکر این موضوع که پالایشگاه فجر جم یکی از بزرگترین شرکت های فعال در زمینه فراورش گاز در کشور است، به تشریح فعالیت ها و فرایندهای این شرکت پرداخت.
در این جلسه طرفین در مورد مفاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه پیام نور استان بوشهر و شرکت پالایش گاز فجر جم به بحث و تبادل نظر پرداختند.