1397/10/10 دوشنبه
حضور ریاست دانشگاه و کارکنان پیام نور جم در مراسم 9 دی ماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

ریاست دانشگاه پیام نورجم با جمعی از کارکنان این دانشگاه در مراسم 9 دی ماه که نماد انسجام و غرور ملی است در حسینیه شاه نشین حضور یافتند .

در این مراسم حجت السلام محمد گنجی اظهار داشتند: روز ۹ دی روز بصیرت و میثاق ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی با ولایت و مظهر خروش برآمده از بصیرت مردمی است که همواره سربلند جاودانه تاریخ بوده اند.

امام جمعه جم افزود: 9 دی روز استقامت امت اسلامی و روز ولایتمداری است و ۹ دی روزی است که ملت ایران از امتحان الهی سربلند و پیروز بیرون آمدند.

وی بیان کرد: پیام حماسه ۹ دی نمایش قدرت ولایی و عاشورایی مردم ایران در برابر مستکبران جهان است و اولویت امروز، هوشیاری مردم و بصیرت در برابر توطئه‌های دشمنان است.

در ادامه مراسم حجت السلام هادی خشنودی اظهار داشت: تلاش دشمنان نظام در سال ۸۸ برای به هم ریختن اوضاع اجتماعی ایران از رهگذر انتخابات بود که ملت ایران به خوبی متوجه فتنه دشمن شدند.

ایشان افزود: در ۹دی مردم ایران اسلامی بار دیگر وفاداری خود را به انقلاب و نظام به اثبات رساندند.

وی با بیان اینکه جریان ۹ دی متعلق به همه مردم است و وابسته به گروه خاصی نیست، خاطرنشان کرد: وحدت و همدلی رمز موفقیت در برابر فتنه‌ها است.