1397/9/28 چهارشنبه
دیدار دکتر احسان مهرابی گوهری رئیس دانشگاه پیام نور جم با جناب آقای محمد حسینی فرماندار شهرستان جم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مورخ 27/09/97 دکتر احسان مهرابی گوهری رئیس دانشگاه پیام نور جم با جناب آقای محمد حسینی فرماندار شهرستان جم دیدار کردند.

در این دیدار که در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد جناب فرماندار ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس جدید دانشگاه پیام نور جم ، گفتند : نقش دانشگاه ها در ارتقای شاخص های فرهنگی و اجتماعی شهرستان بسیار موثر می باشد و همکاری در حل مشکلات دانشگاه را از دغدغه های مهم شهرستان مطرح نمودند.

در این جلسه دکتر مهرابی گوهری ضمن تشکر از جناب فرماندار گزارشی از فعالیت های دانشگاه و در خصوص ظرفیت بالای پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور جم بعنوان بزرگترین دانشگاه شهرستان جم ارائه دادند و درباره برخی مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع هر چه سریعتر این مشکلات گفتگو و تبادل نظر کردند.