دوشنبه 6 آبان 1398 دیدار رئیس دانشگاه پیام نور جم با امام جمعه محترم شهرستان جم حجت الاسلام محمدی

به گزارش روابط عمومی پیام نور جم :

روز شنبه مورخ 1397/08/04 رئیس دانشگاه پیام نور با امام جمعه شهرستان جم، حجت الاسلام محمدی در دفتر ایشان دیدار کرد. در این دیدار حجت الاسلام محمدی با بیان دیدگاه‌های خود در مورد وضعیت علمی دانشگاه‌های حاضر در منطقه، رسالت دانشگاه را ارائه آموزش‌های عملی و آماده سازی جوانان برای حضور مؤثر در بازارکار دانست. ایشان با بیان اینکه پرسنل صنایع وابسته به نفت که در شهرک‌های مسکونی واقع در شهرستان جم زندگی می کنند افسران جنگ اقتصادی هستند، بر لزوم استفاده از تخصص نیروهای بومی در پیشرفت شهرستان و راه‌اندازی صنایع پایین دستی نفت تأکید کرد. حجت الاسلام محمدی در بخشی از سخنانش تدوین نقشه جامع فرهنگی شهرستان از برنامه های مهم خود ذکر کرد و عملکرد هماهنگ دستگاه‌های اجرایی در جهت سازماندهی اعتبارات و سرمایه ها بر اساس اولویت‌بندی اصولی نیازهای شهرستان را ضروری دانست.

در ادامه خانم دکتر سوری گزارش کوتاهی از برنامه های آتی دانشگاه پیام نور، ارائه نمود و با اشاره به فاصله بین آموزش‌های  سنتی دانشگاه ها و نیاز بازارکار، توانمندسازی فرادرسی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها را از اهداف دانشگاه پیام نور عنوان کرد. وی اظهار امیدواری کرد که با حمایت حجت الاسلام محمدی و انتقال فرمایشات ایشان به مسئولین پیام نور استان بوشهر مقدمات ورود دانشگاه‌ها به حوزه‌ی آموزش‌های تخصصی صنایع وابسته به نفت فراهم آید.