شنبه 4 آبان 1398 برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور جم سال 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد جم:

مورخ یکم آبان ماه 1398 ریاست دانشگاه و کارکنان در جلسه ای میزبان دانشجویان جدید الورود بودند، دانشجویان با آیین نامه ها، دستورالعمل ها و قوانین آموزشی و دانشجویی آشنا شدند. در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه خانم دکتر سوری ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان، ابراز امیدواری کردند دانشجویان پله های ترقی در علم و دانش و فرهنگ را هر چه سریعتر طی نمایند. ایشان با اشاره به قبولی چشم گیر دانشجویان کارشناسی دانشگاه پیام نور واحد جم در مقاطع ارشد و موفقیت های علمی پژوهشی دانشجویان در سطح کشور، از دانشجویان خواستند با تعیین هدف و نگاه به دوردست ها در دانشگاه حضور یابند. در ادامه مسئول فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، خانم حفظ اله نیز ضمن تبریک شروع سال تحصیلی 99-98در خصوص نکات لازم آموزشی، فرهنگی و دانشجویی صحبت نمودند.

در پایان جلسه از دانشجویان برتر رشته ی ورزشی والیبال بانوان که در مسابقات ورزش های همگانی وزارت علوم موفق به کسب مقام اول استانی و مقام پنجم کشوری گردیده بودند، توسط ریاست دانشگاه تقدیر به عمل آمد.