سه‌شنبه 30 مهر 1398 نشست روسای اداره جهاد کشاورزی و دانشگاه پیام نور جم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد جم :

در دیداری که روز دوشنبه بیست و نهم مهرماه 1398 با حضور خانم دکتر سوری، رئیس دانشگاه پیام نور واحد جم و آقای مهندس علوی‌نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جم صورت گرفت، طرفین به بررسی چالشها و پتانسیل‌های حوزه‌ی کشاورزی پرداختند.

در این نشست خانم دکتر سوری با برشمردن توانمندی‌ها و امکانات علمی و فیزیکی موجود در دانشگاه پیام نور، تقویت و توسعه دانش کشاورزی در میان فعالان این عرصه را لازمه رشد پایدار عنوان کرد. وی اظهار داشت دانشگاه پیام نور می تواند با طراحی دوره‌های آموزش آزاد با محوریت تازه های کشاورزی نقش موثری در ترغیب نیروهای توانمند و جذب سرمایه ها به سمت حوزه کشاورزی ایفا نماید.

آقای مهندس علوی نژاد نیز از تجربه عملی و تخصص علمی به عنوان دو رکن اصلی برای موفقیت در عرصه کشاورزی یاد کرد. ایشان، کمبود منابع آبی، ضعف زیرساخت ها در زمینه صادرات محصولات کشاورزی، نبود استاندارد یکپارچه برای تولید محصولات مختلف، ضرورت آموزش های هدفمند و اثرگذار به کشاورزان، پراکندگی اختیارات، وظایف و تصمیم‌گیری‌‌ های حوزه کشاورزی در میان دستگاه های مختلف را از مهمترین مشکلات کشاورزی شهرستان عنوان نمود و همکاری و همسویی نهادهای مختلف را برای پشت سرگذاشتن موانع ضروری دانست.